Les nostres manualitats preferides: estiu

Ja tornem a tenir aquí a l’estiu!!! I és una gran època, però també s’ajunta la calor amb mooolt temps lliure. Per això aquesta nova entrada tracta sobre una de les nostres manualitats preferides edició estiu 😉 amb dues activitats molt fàcils i divertides que ja hem realitzat amb els nens i nenes del taller aquí a Vil.la Pingüí. Les anomenem activitats d’estiu perquè l’ideal és jugar-hi fora de casa, sempre que hàgim de llançar alguna cosa… millor que sigui fora de casa.

joc de punteriaEs tracta de dos jocs de punteria. Per al primer no necessitem més material que un tros de cartró gran i una mica de corda, per això resulta molt pràctic. Dibuixem un ninot, un monstre, dibuixos solts… el que vulguem i li fem diferents forats pels quals haurem d’encertar la pilota que podem fer de paper d’alumini si no tenim res més a mà. A cadascun li atorgarem una puntuació i així els llançadors podran anar sumant punts.

Només faltarà fer dos forats als dos extrems superiors (o 2 més abaix per a millor subjecció), passar-hi una corda i lligar-ho en un arbre, dues cadires… Per a poder començar a jugar!

El segon joc també és molt senzill però necessita de més material. 1 rotllo de cartró del paper de cuina i plats de paper a poder ser per a poder dibuixar-hi a sobre directament. A tots els plats els farem un forat al mig perquè la idea és llençar-los i encertar-los al tub de cartró. A aquest tub de cartró li posarem un plat de base perquè s’aguanti de peu. Tot ho podem decorar com vulguem, forrant amb paper de regal, pintura, ceres, el que es vulgui. Només cal marcar una distància i provar punteria.

Que tingueu un bon estiu!!!

¡Ya volvemos a tener aquí en verano!!! Y es una gran época, pero tambien se junta el calor con muuucho tiempo libre. Por eso ésta nueva entrada trata sobre una de nuestras manualidades preferidas edición verano;) con dos actividades muy fáciles y divertidas que ya han realizado con los niños y niñas del taller aquí en Vil.la Pingüí. Las llamamos actividades de verano porque lo ideal es jugar fuera de casa, siempre que tengamos que lanzar algo … mejor que sea fuera de casa.

Se trata de dos juegos de puntería. Para el primero no necesitamos más material que un pedazo de cartón grande y un poco de cuerda, por lo que resulta muy práctico. Dibujamos un muñeco, un monstruo, dibujos sueltos … lo que queramos y le hacemos diferentes agujeros por los que tendremos que acertar la pelota que podemos hacer de papel de aluminio si no tenemos nada más a mano. A cada uno le otorgaremos una puntuación y así los lanzadores podrán ir sumando puntos.

Sólo faltará hacer dos agujeros en los dos extremos superiores (o 2 más abajo para mejor sujeción), pasar una cuerda y atarlo en un árbol, dos sillas … ¡Para poder empezar a jugar!

El segundo juego también es muy sencillo pero necesita de más material. 1 rollo de cartón del papel de cocina y platos de papel a poder ser para poder dibujar sobre ellos directamente. A todos los platos los haremos un agujero en medio porque la idea es tirarlos y acertar en el tubo de cartón. A este tubo de cartón le pondremos un plato de base para que se aguante de pie. Todo lo podemos decorar como queramos, forrando con papel de regalo, pintura, ceras, al gusto. Sólo hay que marcar una distancia y probar puntería.

¡Que tengáis un buen verano!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s