Rótulos de madera en el Garraf

En 2014 iniciamos nuestra andadura en la ciudad de Barcelona, pero en el 2017 nos trasladamos a la comarca del Garraf. Aún así, la mayoría de nuestros trabajos son en la gran capital o bien en alrededores. Si bien todos los encargos son bienvenidos y agradecidos, nos hace especial ilusión colgar un rótulo o cartel cerca del taller. A veces la cabeza te juega malas pasadas así que estar cerca también es muy cómodo.

Si sois de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Canyelles,… quizá hayáis visto alguna vez alguno de estos rótulos lucir en su fachada. Aquí os mostramos todos (o casi todos) los que podéis ver por aquí cerca en su gran variedad, tenemos pintados, en relieve o troquelados:

.

Al 2014 vam iniciar el nostre camí a la ciutat de Barcelona, ​​però al 2017 ens vam traslladar a la comarca del Garraf. Tot i així, la majoria dels nostres treballs són a la gran capital o bé als voltants. Tot i que tots els encàrrecs són benvinguts i agraïts, ens fa especial il·lusió penjar un rètol o cartell a prop del taller. De vegades el cap et juga males passades així que estar a prop també és molt còmode.

Si sou de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Canyelles... potser heu vist alguna vegada algun d’aquests rètols lluir a la façana. Aquí us mostrem tots (o gairebé tots) els que podeu veure per aquí a prop en la seva gran varietat, tenim pintats, en relleu o troquelats:

Deja un comentario