Bricolatge exprés: prestatge amb palet

bricolaje con paletAvui us volem presentar un nou taller de bricolatge que tot just hem estrenat aquest passat mes d’octubre. Normalment els tallers de bricolatge tenen una durada d’entre 6 i 12 hores, ja que necessitem temps per a fer una peça des de zero (lletra de fusta i llum, bagul amb cantoneres de ferro…) i, en molts casos, tocant les eines per primera vegada.

En aquest cas, però, hem volgut fer un taller exprés de només 3 hores i mitja en el qual veiem les bases del bricolatge, eines bàsiques de tall i com muntar una estructura amb fusta.

Com a tret distintiu d’aquest taller, destacaríem que partim d’un palet per a obtenir el material amb què realitzarem el nostre prestatge. Us ensenyem i practiqueu a desmuntar un palet de forma correcta de manera que intentarem malmetre el menys possible les fustes. Aquesta part és interessant perquè el palet és una peça molt recurrent avui dia per a realitzar qualsevol projecte de bricolatge a casa i que es pot trobar al carrer. Us donem coneixements perquè pogueu aprofitar-ne les fustes i, a partir d’aquí, fer l’estructura que vulgueu.

En aquest taller de bricolatge exprés, però, el que creem és un prestatge, una estructura senzilla de fusta però que ens permet veure com unir-ne les peces per a que quedi una peça sòlida. A partir de llistons de fusta, el que fem és tallar a mida, polir les fustes i fer el muntatge. Finalment, un cop tenim el prestatge llest, és qüestió de decorar al gust amb esmalts, envernissant la fusta…

Aquí us deixem un link amb la informació per al proper taller.
Si creieu que us pot interessar per a iniciar-vos en el bricolatge, no us ho penseu gaire, les places són limitades!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Hoy os queremos presentar un nuevo taller de bricolaje que apenas hemos estrenado este pasado mes de octubre. Normalmente los talleres de bricolaje tienen una duración de entre 6 y 12 horas, ya que necesitamos tiempo para hacer una pieza desde cero (letra de madera y luz, baúl con cantoneras de hierro …) y, en muchos casos, tocando las herramientas por primera vez.
En este caso, sin embargo, hemos querido hacer un taller exprés de sólo 3 horas y media en el que vemos las bases del bricolaje, herramientas básicas de corte y cómo montar una estructura con madera.

Como rasgo distintivo de este taller, destacaríamos que partimos de un palet para obtener el material con el que realizaremos nuestro estante. Os enseñamos y practicáis a desmontar un palet de forma correcta por lo que intentaremos dañar lo menos posible las maderas. Esta parte es interesante porque el palet es una pieza muy recurrente hoy en día para realizar cualquier proyecto de bricolaje en casa y que se puede encontrar en la calle. Os damos conocimientos para que podáis aprovechar sus maderas y, a partir de ahí, hacer la estructura deseada.

En este taller de bricolaje exprés, pero, lo que creamos es un estante, una estructura sencilla de madera pero que nos permite ver cómo unir sus piezas para que quede una pieza sólida. A partir de listones de madera, lo que hacemos es cortar a medida, pulir las maderas y hacer el montaje. Finalmente, una vez tenemos el estante listo, es cuestión de decorar al gusto con esmaltes, barnizando la madera…

Aquí os dejamos un link con la información para el próximo taller.
Si cree que le interese para iniciaros en el bricolaje, no os lo penséis mucho, las plazas son limitadas!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s