Regal DIY pel dia del pare

Amb els tallers de manualitats sempre ens recordàvem del dia del pare i la mare per fer un projecte especial, un regal cada any diferent que els pogués agradar. No és la primera vegada que fem un marc de fotografies, però ara que tenim el nostre propi petit, te n’adones que realment sí que és veritat el que tothom et diu que «creixen molt ràpid», però molt! I l’únic que vols és intentar recordar-ho tot, com eren ahir perquè demà ja seran més grans i tot serà diferent.

És per això que la nostra proposta de regal DIY per al dia del pare és de nou una fotografia, però diferent: un marc de fotos en 3 dimensions.

El que hem fet és aprofitar una capsa de sabates de nadó perquè té la tapa transparent. Imprimirem un fons per a la composició i alguns detalls com un cor, la data, i una fotografia de pare i fill/s/es. La gràcia d’aprofitar la capsa és la seva profunditat: col·locarem totes les peces en diferents plans per tal que sigui un marc en relleu.

Primer enganxem el fons que hàgim triat amb cinta adhesiva de doble cara al fons de la capsa. Per a la resta d’elements tallarem tires de cartolina per a fer pestanyes que donaran volum. En posarem una al cor i a la fotografia. Per al rètol amb la data només ens caldrà una cartolina doblegada en forma de L que enganxarem a la base. També hi podem posar una cartulina o goma eva de color verd o altre per a la base.

I llest! Senzill, però diferent! Una activitat que la poden fer nens i nenes de moltes edats, que no embruta i que no requereix de molt de material. A partir d’aquí, tot allò que es vulgui, la decoració que més us agradi: flors, brillantina, botons, etc. Només quedarà embolicar amb paper de regal o algun paper decoratiu l’exterior de la capsa per a tapar-ne la marca o etiquetes que hi pugui haver.

Que ho gaudiu, pares! Esperem que us agradi 😉

regalo diy dia del padre

Con los talleres de manualidades siempre nos acordábamos del día del padre y la madre para hacer un proyecto especial, un regalo cada año diferente que pudiera gustar. No es la primera vez que hacemos un marco de fotografías, pero ahora que tenemos nuestro propio pequeño, te das cuenta que realmente sí que es verdad lo que todo el mundo te dice que «crecen muy rápido», ¡pero mucho! Y lo único que quieres es intentar recordarlo todo, como eran ayer porque mañana ya serán más grandes y todo será diferente.

Es por ello que nuestra propuesta de regalo DIY para el día del padre es de nuevo una fotografía, pero diferente: un marco de fotos en 3 dimensiones.

Lo que hemos hecho es aprovechar una caja de zapatos de bebé porque tiene la tapa transparente. Imprimiremos un fondo para la composición y algunos detalles como un corazón, la fecha, y una fotografía de padre e hijo/s/as. La gracia de aprovechar la caja es su profundidad: colocaremos todas las piezas en diferentes planos para que sea un marco de relieve.

Primero pegamos el fondo que hayamos elegido con cinta adhesiva de doble cara en el fondo de la caja. Para el resto de elementos cortaremos tiras de cartulina para hacer pestañas que darán volumen. Pondremos una en el corazón y en la fotografía. Para el rótulo con la fecha sólo nos hará falta una cartulina doblada en forma de L que pegaremos en la base. También podemos poner una cartulina o goma eva de color verde u otro para la base.

¡Y listo! Sencillo, ¡pero diferente! Una actividad que la pueden hacer niños y niñas de muchas edades, que no ensucia y que no requiere de mucho material. A partir de ahí, todo lo que se quiera, la decoración que más le guste: flores, brillantina, botones, etc. Sólo quedará envolver con papel de regalo o algún papel decorativo el exterior de la caja para tapar la marca o etiquetas que pueda haber.

Que lo disfrutéis, padres! Esperamos que os guste;)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s