Tornem-hi!

talleres en barcelona

Aquest estiu ni tan sols ens hem acomiadat… Hem tingut molts encàrrecs d’última hora i no ens hem recordat de desitjar-vos bon estiu, però estem segurs que ha estat genial. I curt! Les vacances d’estiu sempre es fan curtes, tot i que serveixen per tornar una mica més descansats.

Durant el mes de juliol vam repetir amb el taller de manualitats d’estiu i en propers posts us mostrarem alguns dels projectes que vam realitzar perquè van quedar molt macos i són activitats fàcils de fer a casa.

Ara ja som al setembre i, com sempre, tornem amb més tallers i activitats, també amb algunes novetats. Per tercer any, seguim amb els tallers anuals de Manualitats per a nens i nenes, Dibuix, pintura i il·lustració i Dibuix i pintura per a adults.

Però passem a presentar-vos les noves propostes:

 1. BRICOLATGE EXPRÉS: PRESTATGE AMB PALETS

  El palet és una peça que es pot utilitzar per a crear diferents articles decoratius o mobiliari, però potser ens falten els coneixements o les eines necessàries. Aquest taller intensiu d’una sola sessió pretèn ensenyar a desmuntar un palet i poder-ne aprofitar les fustes o part de l’estructura per a crear un senzill però creatiu prestatge per a iniciar-vos en el bricolatge.

  DISSABTE 22 D’OCTUBRE
  D’11.00 a 14.30 hores // 3 hores 30 minuts totals
  Preu: 29 € (amb tot el material inclòs)
  INSCRIPCIONS OBERTES

 2. BRICOLATGE DECORATIU: CAIXA DE FRUITA

  A partir d’una caixa de fruita de fusta, veurem algunes tècniques i eines bàsiques del bricolatge. Podràs triar entre convertir-la en un llitet per una mascota, un calaix per a emmagatzematge, afegir-hi una lleixa, posar-hi una tapa per a convertir-ho en un bagul… I quan ja la tinguem reinventada, en la segona fase veurem diferents tècniques decoratives (stencil, decaupage, craquelat, transferència, tint…) i aplicarem aquella que vulguem per a deixar la peça finalitzada.

  DIVENDRES 18 I 25 DE NOVEMBRE
  De 17.00 a 20.00 hores // 6 hores totals
  Preu: 47 € (amb el material inclòs)
  INSCRIPCIONS OBERTES

Esperem que aquests tallers us despertin la curiositat i que comenceu bé el mes de setembre!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s