Curs dibuix i pintura

Ja fa uns quants dies que no fem entrades, però per sort, anem molt liats de feina. Podeu anar veient els nostres projectes a la pàgina de facebook, tot i que aviat farem una entrada que reculli els últims treballs en mobiliari.

Però avui no és per parlar de nosaltres, en aquesta entrada volem compartir els grans avanços que han fet les alumnes del curs de Dibuix i pintura per a adults durant aquest any.

La filosofia d’aquest curs és treballar per projectes, és a dir, que un cop treballada la base, cadascú pot triar la tècnica pictòrica que més interessant li sembli i també la temàtica a pintar. Així, d’aquesta manera, poden anar provant l’oli, l’aquarel·la, el gouache, l’acrílic de manera més lúdica. Copiar una obra o bé plasmar una fotografia que els agradi, al gust! D’aquesta manera l’aprenentatge es gaudeix molt més i cadascú pot anar adaptant els coneixements a la seva manera.

No sabem si serà per això, però el cas és que estem molt contents amb els resultats. L’evolució ha estat molt bona i tenim aquí un gran grup d’artistes, que, a més, s’ho passen molt bé! La professora, Masha Davidov, ha aconseguit traspassar la seva passió i coneixements d’una manera molt planera i pràctica.

Aquí us deixem alguns dels treballs que han realitzat al llarg d’aquest any, estils molt diferents i personals, i bastant impressionants!!!

I a partir de setembre-octubre, tornarem a començar per a seguir creant més obres!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Ya hace unos días que no hacemos entradas, pero por suerte, vamos muy liados de trabajo. Puede ir viendo nuestros proyectos en la página de facebook, aunque pronto haremos una entrada que recoja los últimos trabajos en mobiliario.

Pero hoy no es para hablar de nosotros, en esta entrada queremos compartir los grandes avances que han hecho las alumnas del curso de Dibujo y pintura para adultos durante este año.

La filosofía de este curso es trabajar por proyectos, es decir, que una vez trabajada la base, cada uno puede elegir la técnica pictórica que más interesante le parezca y también la temática a pintar. Así, de este modo, pueden ir probando el aceite, la acuarela, el gouache, el acrílico de manera más lúdica. Copiar una obra o bien plasmar una fotografía que les guste, al gusto! De esta manera el aprendizaje se disfruta mucho más y cada uno puede ir adaptando los conocimientos a su manera.
No sabemos si será por eso, pero el caso es que estamos muy contentos con los resultados. La evolución ha sido muy buena y tenemos aquí un gran grupo de artistas, que, además, se lo pasan muy bien! La profesora, Masha Davidov, ha conseguido traspasar su pasión y conocimientos de una manera muy sencilla y práctica.

Aquí os dejamos algunos de los trabajos que han realizado a lo largo de este año, estilos muy diferentes y personales, y bastante impresionantes !!!

Y a partir de septiembre-octubre, volveremos a empezar para seguir creando más obras!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s