Reutilitzar caixa maduixes

És primavera i és temps de maduixes! Segur que molts de vosaltres teniu una caixa de maduixes buida a casa i potser esteu pensant en reutilitzar-la per donar-li una nova funció. Tot i que no estan fetes d’una fusta molt resistent, poden fer-se servir com a un nou accessori decoratiu, com a emmagatzematge, etc.

Per a tots/es els que penseu en fer-ne alguna cosa, aquí us deixem algunes idees senzilles però pràctiques i resultones per a donar-li una segona vida:

Panera: ens ha agradat aquest disseny modern amb pintura de pissarra per a l’exterior. Dins, si hi volem posar menjar, l’hauríem de polir i envernissar o encerar. També pot quedar molt bé amb un drap de quadres que envolti tot l’interior.

Organitzador: en aquest cas, s’ha optat per forrar la capsa per fora amb un paper floral (decoupage) i afegit separadors amb trossos de fusta encastats, o també es pot fer amb cartró.

Jardinera: potser l’opció més primaveral de totes. Hi ha moltes maneres, fins i tot fer dos forats i pasar-hi una corda per posar-hi una planta penjada, decorar la fusta amb una transferència, pintura chalky, colors pastel…

Prestatge: Aquesta opció segurament és la més vistosa i la que molts teniu en ment. L’hem deixar l’última perquè és la que requereix d’una mica de bricolatge, ja que haurem de retaller l’alçada de la capsa amb una serra manual o elèctrica. A continuació polirem tot i ja podem pintar i forrar de paper l’interior. Recordeu que estan fetes de fullola i per tant no hi podeu posar gaire pes.

Es primavera y es ¡tiempo de fresas! Seguro que muchos de vosotros tenéis una caja de fresas vacía en casa y quizás está pensando en reutilizarla para darle una nueva función. Aunque no están hechas de una madera muy resistente, pueden utilizarse como un nuevo accesorio decorativo, como almacenamiento, etc.

Para todos/as los que piensen en hacer algo, aquí os dejamos algunas ideas sencillas pero prácticas y resultonas para darle una segunda vida:

Panera: Nos ha gustado este diseño moderno con pintura de pizarra para el exterior. Dentro, si queremos poner comida, deberíamos pulir y barnizar o encerar. También puede quedar muy bien con un paño de cuadros que rodee todo el interior.

Organizador: En este caso, se ha optado por forrar la caja por fuera con un papel floral (decoupage) y añadido separadores con trozos de madera encastados, o también se puede hacer con cartón.

Jardinera: Quizás la opción más primaveral de todas. Hay muchas maneras, incluso hacer dos agujeros y pasar una cuerda para poner una planta colgada, decorar la madera con una transferencia, pintura Chalky, colores pastel …

Estantes: Esta opción seguramente es la más vistosa y la que muchos tienen en mente. La hemos dejar la última porque es la que requiere de un poco de bricolaje, ya que deberá recortar la altura de la caja con una sierra manual o eléctrica. A continuación puliremos aunque ya podemos pintar y forrar de papel del interior. Recuerde que están hechas de chapa y por tanto no podéis poner mucho peso.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s