Sant Jordi DIY

tintaSant Jordi és un dia especial, és molta la gent que surt al carrer i passeja buscant, o no, un llibre, un conte, una rosa… Però el cas és que la gent surt al carrer, i encara que el teu negoci no sigui literari ni floral, vulguis que no, hi ha més moviment de clients, de persones que aprofiten i entren a donar un cop d’ull.

És molt normal, doncs, aprofitar aquesta data per a donar un present, un detall (l’any passat em van sorprendre una cadena de supermercats que imprimien una poesia a l’anvers del tiquet) que tothom agafa perquè és Sant Jordi i que pot servir perquè recordin el teu establiment.

Roses, roses de paper, punts de llibre… Regals típics, però no tenen perquè ser poc originals o iguals que la resta. Aprofitem aquest detall per a desmarcar-nos. En aquest blog us hem proposat maneres de fer flors de paper, però en aquesta ocasió volem proposar-vos un regal més DIY encara, perquè el creareu vosaltres mateixos, amb la vostra creativitat. Es tracta del taller de tinta xinesa i gouache on podreu crear els vostres propis punts de llibre per a regalar el dia de Sant Jordi en el vostre negoci, per a vosaltres, per als amics… Podeu fer un disseny abstracte o bé la vostra interpretació d’una rosa… O potser punts de llibre seriats que surtin del mateix disseny amb tinta.

El millor d’aquesta tècnica és que, tot i que pot ser molt complexa, permet resultats bastant espectaculars tot i no tenir massa coneixements o pràctica. La tinta i el gouache permeten extendre molt la nostra creativitat, jugar amb els colors i crear coses úniques amb poques nocions; en aquest sentit, són materials molt agraïts per a persones iniciades en el món de la pintura.

Si al final decidiu fer els vostres punts de llibre, de la manera que sigui, us convidem a compartir amb nosaltres com us han quedat!


Sant Jordi es un día especial, es mucha la gente que sale a la calle y pasea buscando, o no, un libro, un cuento, una rosa … Pero el caso es que la gente sale a la calle, y aunque tu negocio no sea literario ni floral, quieras que no, hay más movimiento de clientes, de personas que aprovechan y entran a dar un vistazo.

Es muy normal, pues, aprovechar esta fecha para dar un presente, un detalle (el año pasado me sorprendió una cadena de supermercados que imprimían una poesía en el anverso del ticket) que todo el mundo coge porque es Sant Jordi y que puede servir para que recuerden tu establecimiento.

Rosas, rosas de papel, puntos de libro … Regalos típicos, pero no tienen porque ser poco originales o iguales que el resto. Aprovechemos este detalle para desmarcarnos. En este blog os hemos propuesto maneras de hacer flores de papel, pero en esta ocasión queremos proponeros un regalo más DIY aún, porque el creará vosotros mismos, con su creatividad. Se trata del taller de tinta china y gouache donde podrá crear sus propios puntos de libro para regalar el día de Sant Jordi en su negocio, para vosotros, para los amigos … Puede hacer un diseño abstracto o bien su interpretación de una rosa … O quizás puntos de libro seriados que salgan del mismo diseño con tinta.

Lo mejor de esta técnica es que , aunque puede ser muy compleja, permite resultados bastante espectaculares pesar de no tener demasiados conocimientos o práctica. La tinta y el gouache permiten extender mucho nuestra creatividad, jugar con los colores y crear cosas únicas con pocas nociones ; en este sentido, son materiales muy agradecidos para personas iniciadas en el mundo de la pintura.

Si al final decide hacer sus puntos de libro, de la manera que sea, ¡os invitamos a compartir con nosotros cómo os han quedado!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s