Tallers per Sant Jordi

taller tinta chinaS’apropa Sant Jordi ( i el dia de la mare) i ja pensant en aquests dies, hem organitzat diferents tallers, tant per a petits com per a grans:

Per un costat repetim el de dibuix amb tinta i xinesa i gouache per a un regal especial, aprendre noves tècniques i fer creacions originals. En aquesta segona edició, hem afegit més hores perquè es pugui treballar millor la tècnica i desenvolupar un projecte amb més temps. Per exemple, per a les persones que tinguin un negoci (o no) i vulguin crear els seus propis punts de llibre per a regalar el dia de Sant Jordi. Es poden crear punts de llibre seriats amb la tècnica de la tinta xinesa i el gouache bastant impressionants!

Per un altre, el taller d’iniciació al conte pop-up, per a que els dibuixos cobrin volum. Aquest taller està pensat per a nois i noies a qui els agradi dibuixar i vulguin donar una volta al seu conte. Tant si és o no inventat, podran crear una escena d’una història amb els seus propis dibuixos i personatges, però, amb volum! Amb senzilles tècniques, aconseguirem que els dibuixos s’aixequin en obrir la pàgina.

I no podia faltar el taller d’enquadernació i scrapbooking per a crear un àlbum de fotografies handmade que serà el regal perfecte per al dia de la mare. Crearem un àlbum de 21×21 cm des de zero amb la tècnica de l’enquadernació japonesa. El podrem decorar amb les vostres fotografies, records, detalls i material de scrap per a que us quedi un regal únic i totalment personalitzat.

També pot ser una bona activitat que compartiu amb la vostra mare, perquè, també podeu regalar tallers:
Si té paciència, el de restauració de mobles; si és més d’acció, el de bricolatge; si és un/a artista, el de dibuix amb tinta…Consulta’ls tots i prepararem la capsa regal!

Se acerca Sant Jordi (y el día de la madre) y ya pensando en estos días, hemos organizado diferentes talleres, tanto para pequeños como para grandes:

Por un lado repetimos el de dibujo con tinta y china y gouache para un regalo especial, aprender nuevas técnicas y hacer creaciones originales. En esta segunda edición, hemos añadido más horas para que se pueda trabajar mejor la técnica y desarrollar un proyecto con más tiempo. Por ejemplo, para las personas que tengan un negocio (o no) y quieran crear sus propios puntos de libro para regalar el día de Sant Jordi. Se pueden crear puntos de libro seriados con la técnica de la tinta china y el gouache bastante impresionantes!

Por otro, el taller de iniciación al cuento pop-up, para que los dibujos cobren volumen. Este taller está pensado para chicos y chicas a los que les guste dibujar y quieran dar una vuelta a su cuento. Tanto si es o no inventado, podrán crear una escena de una historia con sus propios dibujos y personajes, pero, ¡con volumen! Con sencillas técnicas, conseguiremos que los dibujos se levanten al abrir la página.

Y no podía faltar el taller de encuadernación y scrapbooking para crear un álbum de fotografías handmade que será el regalo perfecto para el día de la madre. Crearemos un álbum de 21×21 cm desde cero con la técnica de la encuadernación japonesa. Lo podremos decorar con sus fotografías, recuerdos, detalles y material de scrap para que quede un regalo único y totalmente personalizado.

También puede ser una buena actividad que comparte con su madre, porque, también puede regalar talleres:
Si tiene paciencia, el de restauración de muebles; si es más de acción, el de bricolaje; si es un / a artista, el de dibujo con tinta … Consúltalos todos y prepararemos la caja regalo!

1 comentario en “Tallers per Sant Jordi”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s