Setembre ja és aquí!

De la mateixa manera que la primavera arriba quan així ho anuncia el Corte Inglés, el setembre o «la sensació de setembre», arriba amb els fascicles col·leccionables. I amb els tallers i activitats, i és que després d’unes merescudes (segur, segur que sí!) vacances, de relaxar-nos, de tornar més descansats, ens bé de gust tornar a fer coses.

Nosaltres, des de Vil.la Pingüí, tenim algunes propostes i també moltes novetats!

manualitats per a nens i nenesComencem amb els tallers mensuals per a nens i nenes com són les manualitats i el taller de dibuix, pintura i il·lustració per a una mica més grans. Es tracta de tallers pràctics i entretinguts perquè passin una tarda divertida mentre desenvolupen i treballen les seves habilitats manuals, creatives, etc.

Com a novetat, aquest any tornem amb el taller de dibuix i pintura per a adults tots els dimecres a la tarda a partir del 16 de setembre. És un curs pensat tant per qui sap dibuixar com per qui no ho ha fet mai. Es tracta de conèixer i practicar diferents tècniques pictòriques per a fer aflorar la nostra creativitat.

I més novetats! Al setembre comencem amb els tallers per a nens i nenes en dissabtes. Ens estrenem amb un de bricolatge (a partir de 6 anys) en el que podran polir, ensamblar, decorar i fer funcionar el seu propi flexo. La segona proposta es tracta d’un taller de creació de «fofuchas» on els nens i nenes podran triar la imatge i crear el seu personatge a partir de goma eva i altres materials.

taller letteringVist l’èxit del lettering a les xarxes socials i les grans possibilitats d’aquesta tècnica per a la decoració, us proposem aquest nou taller que us permetrà, a més a més de crear el vostre propi cartell i disseny, aprendre nocions bàsiques del dibuix, composició i diferentes eines. Un taller que pot donar resultats realment genials!

A més a més, cal destacar, els tallers d’enquadernació i scrapbooking que es combinen per tal que amb dues sessions et puguis endur un àlbum de fotografies 100% creat i decorat per tu mateix@!!! Des de crear el propi àlbum amb les tècniques d’enquadernació, fins a tots els detalls de l’interior amb les tècniques del scrap. Dos tallers molt entretinguts i super pràctics!

I què més? Més! Fotografia, restauració, feltre… Anirem pensant més tallers que us puguin agradar!
(Més info a www.villapingui.es)


Del mismo modo que la primavera llega cuando así lo anuncia el Corte Inglés, septiembre o » la sensación de septiembre», llega con los fascículos coleccionables. Y con los talleres y actividades, y es que después de unas merecidas (¡seguro, seguro que sí!) vacaciones, de relajarnos, de volver más descansados, nos apetece volver a hacer cosas.

Nosotros, desde Vil.la Pingüí, tenemos algunas propuestas y también ¡muchas novedades!

Empezamos con los talleres mensuales para niños y niñas como son las manualidades y el taller de dibujo, pintura e ilustración para un poco más grandes. Se trata de talleres prácticos y entretenidos para que pasen una tarde divertida mientras desarrollan y trabajan sus habilidades manuales, creativas, etc.

Como novedad, este año volvemos con el taller de dibujo y pintura para adultos todos los miércoles por la tarde a partir del 16 de septiembre. Es un curso pensado tanto para quien sabe dibujar como para quien no lo ha hecho nunca. Se trata de conocer y practicar diferentes técnicas pictóricas para hacer aflorar nuestra creatividad.

¡Y más novedades! En septiembre empezamos con los talleres para niños y niñas en sábados. Nos estrenamos con un de bricolaje (a partir de 6 años) en el que podrán pulir, ensamblar, decorar y hacer funcionar su propio flexo. La segunda propuesta se trata de un taller de creación de «fofuchas» donde los niños y niñas podrán elegir la imagen y crear su personaje a partir de goma eva y otros materiales.

Visto el éxito del lettering en las redes sociales y las grandes posibilidades de esta técnica para la decoración, os proponemos este nuevo taller que os permitirá, además de crear vuestro propio cartel y diseño, aprender nociones básicas del dibujo, composición y diferentes herramientas. Un taller que puede dar ¡resultados realmente geniales!

Además, cabe destacar, los talleres de encuadernación y scrapbooking que se combinan para que con dos sesiones te puedas llevar un álbum de fotografías 100% creado y decorado por ti mismo @ !!! Desde crear el propio álbum con las técnicas de encuadernación, hasta todos los detalles del interior con las técnicas del scrap.¡Dos talleres muy entretenidos y super prácticos!

¿Y qué más? ¡Más! Fotografía, restauración, fieltro … ¡Iremos pensando más talleres que os puedan gustar!
( Más info en www.villapingui.es )

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s