Rebaixes d’estiu!

rebajas handmade

Les rebaixes també han arribat a Vil.la Pingüí! Tant a la nostra botiga online (www.tiendamueblesbarcelona.es) com al showroom ubicat al C/Costa Rica, 24 de Barcelona, podreu trobar articles rebaixats fins al 50%.

jardinera-blavaProductes de disseny original com la taula de fusta de palets, articles de decoració únics com la menjadora reconvertida en jardinera, o els nostres quadres amb fusta de palets decoratius són alguns dels elements de decoració i mobiliari handmade que podreu trobar amb descomptes.

Aprofitem, també per a presentar-vos dues plataformes que potser ja coneixeu, però si no, com a amants dels productes artesanals i del bon disseny d’autor, la decoració i els mobles únics de ben segur que us agradaran.

El primer és Chicplace, un aparador virtual que selecciona només aquells productes únics, originals i artesanals d’Espanya i d’Europa. El segon és Homify, on podreu trobar idees per a decoració, abans i després d’interiorismes increïbles i el perfil de molts professionals d’aquest sector. Cal dir que entre ells ens hi trobem nosaltres, i per això volem aprofitar per agraïr la seva confiança i permetre incloure els nostres productes entre la seva selecta oferta.

BONES COMPRES!!!

Las rebajas también han llegado a Vil.la Pingüí! Tanto en nuestra tienda online (www.tiendamueblesbarcelona.es) como en el showroom ubicado en la C / Costa Rica, 24 de Barcelona, ​​podrá encontrar artículos rebajados hasta el 50%.

Productos de diseño original como la mesa de madera de palets, artículos de decoración únicos como el comedero reconvertido a jardinera, o nuestros cuadros con madera de palets decorativos son algunos de los elementos de decoración y mobiliario handmade que podréis encontrar con descuentos.

Aprovechamos también para presentaros dos plataformas que quizás ya conocéis, pero si no, como amantes de los productos artesanales y del buen diseño de autor, la decoración y los muebles únicos seguro que os gustarán.

El primero es Chicplace, un escaparate virtual que selecciona sólo productos únicos, originales y artesanales de España y de Europa. El segundo es Homify, donde podréis encontrar ideas para decoración, antes y después de interiorismos increíbles y el perfil de muchos profesionales de este sector. Hay que decir que entre ellos nos encontramos nosotros, y por eso queremos aprovechar para agradecer su confianza y permitir incluir nuestros productos entre su selecta oferta.

¡BUENAS COMPRAS!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s