Restauració mobles: la cadira que volia ser prestatge

silla restaurada

Qui ha dit que les cadires no es poden penjar de la paret??? És el que hem fet nosaltres amb aquesta cadira restaurada. Era una cadira normal i corrent i l’hem convertit en un prestatge molt original i pràctic, perquè queda fora de l’abast dels nens i animals de companyia, i com que està elevada es pot netjar per sota sense problema.

Compleix la funció de prestatge auxiliar, perfecte per al telèfon o bloc de notes, les claus…

Però com hem arribat fins aquí? Primer de tot l’hem desmuntada per a quedar-nos només amb l’estructura. Hem tallat aquelles parts que no ens interessaven i un cop la teníem com volíem, passem a polir-la.

Abans de pintar, com sempre, una capa d’imprimació. Tornem a polir abans de pintar amb pistola de color blanc. Amb capes fines i amb compte de no deixar-hi gotes. Entre capa i capa tornem a polir.

Per a fer les baldes hem tallat a mida fustes de palets ja polides (el mateix per al prestatge superior) Les hem col·locat totes juntes i hi hem aplicat el stencil per a decorar-la i donar-li un toc més original. Les hem col·locat a la cadira i enganxat amb cola i claus.

Com a últim pas, hem aplicat a tota la cadira, tant l’estructura com les baldes de fusta de palet, una capa de cera per a protegir i donar una mica de brillantor.

Veure també taller d’iniciació a la restauració de mobles >>

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s