Iniciació a la restauració de mobles

iniciación restauración muebles

Molts de nosaltres guardem mobles antics, d’herència familiar, amb els quals relacionem un record i dels quals no ens volem desprendre tot i que no hi trobem un lloc en la nostra decoració. O potser l’hem trobat i està una mica atrotinat però sabem que té molt de potencial.

La solució és la restauració. Però no sabem per on començar. Pot semblar molt complicat i molt tècnic. Hem de conèixer la fusta, els processos que necessita per a tornar a reviure i lluir com a nova.

És important saber quins productes són els adequats per a la neteja i tractament de la fusta. Si aquesta té carcoma i com atacar-la, aquests serien els primers passos. I després? Reforçar-la si cal, tapar tots els desperfectes i imperfeccions causades per l’ús i el temps.

I, finalment, tornar a rehidratar la fusta i donar-hi un bon acabat perquè torni a durar molts i molts anys a més de donar-li un aspecte més sa perquè pugui fer joc amb la resta de les nostres coses.

Tots aquests passos són els que seguirem en el nostre primer taller de restauració de mobles. Per a una experiència més àmplia, treballarem sobre una cadira per veure de prop i pas a pas tot el tractament de la fusta i, per finalitzar, també veurem com tapissar-la per a que quedi una peça perfectament acabada i com a nova!

DEL 6 D’ABRIL AL 18 DE MAIG
Dilluns de 18.30 a 20.00 hores // 10 hores totals
Preu
: 100 €
(Les dues últimes sessions tindran una durada de dues hores)

DE L’11 D’ABRIL AL 16 DE MAIG
Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores // 10 hores totals
Preu
: 100 €
(El dia 2 de maig no hi haurà sessió
)

Més informació i inscripcions >>


Muchos de nosotros guardamos muebles antiguos, de herencia familiar, con los que relacionamos un recuerdo y de los que no nos queremos desprender aunque no encontramos un lugar en nuestra decoración. O quizás lo hemos encontrado y está un poco destartalado pero sabemos que tiene mucho potencial.

La solución es la restauración. Pero no sabemos por dónde empezar. Puede parecer muy complicado y muy técnico. Debemos conocer la madera, los procesos que necesita para volver a revivir y lucir como nueva.

Es importante saber qué productos son los adecuados para la limpieza y tratamiento de la madera. Si esta tiene carcoma y como atacarla, estos serían los primeros pasos. ¿Y después? Reforzarla si es necesario, tapar todos los desperfectos e imperfecciones causadas por el uso y el tiempo.

Y, finalmente, volver a rehidratar la madera y darle un buen acabado para que vuelva a durar muchos años además de darle un aspecto más sano para que pueda hacer juego con el resto de nuestras cosas.

Todos estos pasos son los que seguiremos en nuestro primer taller de restauración de muebles. Para una experiencia más amplia, trabajaremos sobre una silla para ver de cerca y paso a paso todo el tratamiento de la madera y, para finalizar, también veremos como tapizarla para que quede una pieza perfectamente acabada y como nueva!

DEL 6 DE ABRIL AL 18 DE MAYO
Lunes de 18.30 a 20.00 horas // 10 horas totales
Precio: 100 €
(Las dos últimas sesiones tendrán una duración de dos horas)

DEL 11 DE ABRIL AL 16 DE MAYO
Sábados de 11.30 a 13.30 horas // 10 horas totales
Precio: 100 €
(El día 2 de mayo no habrá sesión)

Más información e inscripciones >>

1 comentario en “Iniciació a la restauració de mobles”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s