Febrer, mes del scrap!

taller scrapbooking

A Vil.la Pingüí, febrer és el mes del scrap! I per què? Doncs, per què no? No hem trobat millor excusa que Sant Valentí per a tornar-vos a organitzar un taller de scrapbooking.

Tant per a persones que ja heu fet alguna cosa, com per a aquelles que us inicieu en el scrapbooking, el proper dissabte 14 de febrer procurarem veure totes les tècniques, eines i trucs per a fer les vostres pròpies creacions en paper. Ens centrarem en una llibreta personalitzada que podreu fer de diverses maneres o en aquella creació que faci temps que teniu en ment.

Dissabte 14 de febrer // D’11.30 a 13.30 hores
2 hores totals // 22 € amb tot el material inclòs
C/Costa Rica, 24, 08027 – Barcelona (veure més)

I per acabar el mes, un taller d’enquadernació japonesa! Una tècnica senzilla i efectiva amb la qual podrem finalitzar d’una manera més professional els nostres projectes de scrap. Àlbums, revistes, recopilatoris, … Tot allò que vulguem!

Dimecres 25 de febrer // De 19 a 21 hores
2 hores totals // 20 € amb tot el material inclòs
C/Costa Rica, 24, 08027 – Barcelona (veure més)
taller encuadernación japonesa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En Vil.la Pingüí, febrero es el mes del scrap! ¿Y por qué ? Pues , ¿por qué no? No hemos encontrado mejor excusa que San Valentín para volver a organizar un taller de scrapbooking.

Tanto para personas que ya ha hecho algo, como para aquellas que os iniciéis en el scrapbooking, el próximo sábado 14 de febrero procuraremos ver todas las técnicas, herramientas y trucos para hacer propias creaciones en papel. Nos centraremos en una libreta personalizada que puede hacer de varias maneras o en aquella creación que haga tiempo que tenéis en mente.

Sábado 14 de febrero // De 11.30 a 13.30 horas
2 horas totales // € 22 con todo el material incluido
C / Costa Rica , 24, 08027 – Barcelona ( ver más )

Y para terminar el mes, un taller de encuadernación japonesa! Una técnica sencilla y efectiva con la que podremos finalizar de una manera más profesional nuestros proyectos de scrap. Álbumes, revistas, recopilatorios, … ¡Todo lo que queramos!

Miércoles 25 de febrero // De 19 a 21 horas
2 horas totales // € 20 con todo el material incluido
C / Costa Rica , 24, 08027 – Barcelona ( ver más )

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s