Regals per a tots

A vegades ens pot costar pensar en un regal adequat per a diferents amics, familiars… Cadascú amb els seus gustos concrets i amb moltes coses ja!

Nosaltres et volem facilitar aquests dies de pensament i de compres amb algunes idees que esperem et siguin d’ajuda:

1. llum-hendricksEn primer lloc tenim el pare, que ja té de tot, que mai demana res però a qui sempre volem impressionar. Moltes vegades és complicat. Si no volem gastar molts diners, tenim l’opció (ja us l’hem presentat altres vegades però sembla que agrada molt) de regalar una llum de taula per al seu racó de lectura, o per la taula del despatx de Hendricks.
luz instrumental
Per als més generosos i menys miraments per als diners, tenim una genial i totalment increïble llum instrumental que de ben segur serà l’estrella de tots els regals!

revistero vintage restaurado

 

2. Com a detall vintage per a decorar qualsevol menjador, oficina… tenim un revister de metall de color blanc i blau turquesa d’efecte envellit. Un regal molt de moda!

3. Per als més moderns tenim un regal original i pràctic que a més segur que donarà temes de conversa. Es tracta de sotagots quadrats de 10×10 cm amb base de suro tematitzats. En tenim de la sèria Big Bang, de la pel·lícula Reservoir Dogs, però potser els més graciosos són els de les xarxes socials i els de les frases mediàtiques. Qui no vol tenir un sotagot amb la frase «Cup of café con leche» sota la tassa pel matí? 😉

posavasos temáticos

posavasos originales

4. I per últim, però no per això menys important, un regal que pot demostrar que coneixem a l’altra persona i que més que una cosa, volem regalar-li una experiència. Parlem de la Capsa Regal, que et permet regalar un curs o un dels nostres tallers a qui vulguis!

 

 

A veces nos puede costar pensar en un regalo adecuado para diferentes amigos, familiares … Cada uno con sus gustos concretos y con muchas cosas ya!

Nosotros te queremos facilitar estos días de pensamiento y de compras con algunas ideas que esperamos te sean de ayuda:

1. En primer lugar tenemos el padre, que ya tiene de todo, que nunca pide nada pero al que siempre queremos impresionar. Muchas veces es complicado. Si no queremos gastar mucho dinero, tenemos la opción (ya os lo hemos presentado otras veces pero parece que gusta mucho) de regalar una lámpara de mesa para su rincón de lectura, o por la mesa del despacho de Hendricks.

Para los más generosos y menos miramientos para el dinero, tenemos una genial y totalmente increíble luz instrumental que seguro será la estrella de todos los regalos!

2. Como detalle vintage para decorar cualquier comedor u oficina, tenemos un revistero de metal de color blanco y azul turquesa de efecto envejecido. Un regalo muy de moda!

3. Para los más modernos tenemos un regalo original y práctico que además seguro que dará temas de conversación. Se trata de posavasos cuadrados de 10 × 10 cm con base de corcho tematizados. Tenemos de la serie Big Bang, de la película Reservoir Dogs, pero quizás los más graciosos son los de las redes sociales y los de las frases mediáticas. ¿Quién no quiere tener un posavasos con la frase «Cup of café con leche» bajo la taza por la mañana? 😉

4. Y por último, pero no por ello menos importante, un regalo que puede demostrar que conocemos a la otra persona y que más que una cosa, queremos regalarle una experiencia. Hablamos de la Caja Regalo, que te permite ¡regalar un curso o uno de nuestros talleres a quien quieras!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s