Què fer quan arriba el fred?

frioAquest any el fred ha arribat molt tard, el «veroño» quasi ens ha fet oblidar que ja estàvem a novembre. Ara que de cop ha arribat aquesta fresca, ens hem de recordar d’agafar jaqueta, als matins bufanda, posar-nos a fer sopa i tornar a pensar en fer coses a casa perquè al carrer segons a quines hores ja no s’hi pot estar!

Nosaltres aquí volem compartir algunes idees que hem tingut per passar les estones més entretingudes a casa, i també us volem convidar a que ens en digueu les vostres!

Clàssics dels clàssics i que poden resultar divertits, és arrencar-se una tarda a cantar o ballar amb la videoconsola o descarregar tensions disparant a la pantalla. Però seguint l’esperit pràctic d’aquest bloc, no poden faltar propostes DIY!

La primera i més urgent si no comptàvem amb aquest canvi de temps. Podem fer-nos la nostra pròpia bufanda, color, mida, tal i com nosaltres vulguem còmodament asseguts als sofà amb la manta als peus.

I si tot i així encara tenim fred, sempre podem escalfar-nos amb una bona tassa de cafè calentó. O xolocolata… Però no amb una tassa qualsevol, sinó amb la nostra pròpia tassa. Hem trobat un bloc on ens expliquen els detalls per aconseguir escriure o dibuixar allò que vulguem en una tassa i que perduri.

I per a les persones «paper lovers» ja us haurà passat pel cap, segur, tornar a la tradicional postal de Nadal en paper feta al més pur estil handmade, o bé un calendari d’advent per als més impacients.

Bones estones de fred!

Este año el frío ha llegado muy tarde, el «Verona» casi nos ha hecho olvidar que ya estábamos en noviembre. Ahora de vez ha llegado esta fresca, hay que recordar que coger chaqueta, por las mañanas bufanda, ponernos a hacer sopa y volver a pensar en hacer cosas en casa porque en la calle según a qué horas ya no se puede estar !

Nosotros aquí queremos compartir algunas ideas que hemos tenido para pasar los ratos más entretenidas en casa, y también os queremos invitar a que nos digáis las vuestras!

Clásicos de los clásicos y que pueden resultar divertidos, es arrancarse una tarde a cantar o bailar con la videoconsola o descargar tensiones disparando en la pantalla. Pero siguiendo el espíritu práctico de este bloque, no pueden faltar propuestas DIY!

La primera y más urgente si no contábamos con este cambio de tiempo. Podemos hacernos nuestra propia bufanda, color, tamaño, tal y como nosotros queramos cómodamente sentados en los sofá con la manta los pies.

Y si aún así todavía tenemos frío, siempre podemos calentarnos con una buena taza de café calentito. O xolocolata … Pero no con una taza cualquiera, sino con nuestra propia taza. Hemos encontrado un blog donde nos explican los detalles para conseguir escribir o dibujar lo que queramos en una taza y que perdure.

Y para las personas «papel lovers» ya os habrá pasado por la cabeza, seguro, volver a la tradicional postal de Navidad en papel hecha al más puro estilo handmade, o bien un calendario de adviento para los más impacientes.

¡Buenos ratos de frío!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s