Les nostres manualitats preferides

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


Durant aquest trimestre hem realitzat moltes i variades manualitats: dibuix, pintura, ous de pasqua, marcs de fotos, puzzles, i un llarg etcètera.

Però aquest estiu hem provat un parell de coses que ens han agradat molt i que sense dubte repetirem amb la resta de nens i nenes durant el curs.

La nostra primera manualitat preferida és fer un globus aerostàtic. El resultat queda molt vistós i a través d’aquesta manualitat es treballen diferents tècniques que fan que els nens i nenes mantinguin l’atenció, ja que no és una activitat repetitiva.

Primer de tot cal inflar el globus… que ja té el seu què! A partir d’aquí amb una barreja de cola blanca i aigua anem enganxant retalls de diaria. L’ideal, dues capes. La tercera la farem amb paper de cuina que li donarà una textura més interessant al globus. Deixem assecar.

Per la part de la cistella, farem una estructura de capsa amb una cartolina. És una estructura molt senzilla que ells mateixos poden fer doblegant un DinA4 per la meitat i aquesta altra cop per la meitat (amb el full en horitzontal). Ja només haurem de doblegar la part de sota de la cistella i tallar si cal la de dalt perquè quedi oberta (PODEU VEURE MÉS DETALLS AQUÍ).

A partir d’aquí només ens queda decorar amb pintura, llapissos de colors, cintes, amb tot allò que es vulgui.Per unir les dues parts, globus i cistella, nostraltres vam fer forats pels quals hi vam passar una corda fina. I aquí tenim el resultat! A aquest fins i tot li vam fer una escala amb escuradents!!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Durante este trimestre hemos realizado muchas y variadas manualidades: dibujo, pintura, huevos de pascua, marcos de fotos, puzzles, y un largo etcétera.

Pero este verano hemos probado un par de cosas que nos han gustado mucho y que sin duda repetiremos con el resto de niños y niñas durante el curso.

Nuestra primera manualidad preferida es hacer un globo aerostático. El resultado queda muy vistoso ya través de esta manualidad se trabajan diferentes técnicas que hacen que los niños y niñas mantengan la atención, ya que no es una actividad repetitiva.

Lo primero es inflar el globo … que ya tiene su qué! A partir de aquí con una mezcla de cola blanca y agua vamos pegando recortes de diario. Lo ideal, dos capas. La tercera la haremos con papel de cocina que le dará una textura más interesante al globo. Dejamos secar.

Por la parte de la cesta, haremos una estructura de caja con una cartulina. Es una estructura muy sencilla que ellos mismos pueden hacer doblando un DinA4 por la mitad y esta otra vez por la mitad (con la hoja en horizontal). Ya sólo tendremos que doblar la parte de debajo de la canasta y cortar si es necesario la de arriba para que quede abierta (PUEDE VER MÁS DETALLES AQUÍ).

A partir de aquí sólo nos queda decorar con pintura, lápices de colores, cintas, con todo lo que se vulgui.Per unir las dos partes, globos y cesta, nostraltres hicimos agujeros por los que pasamos una cuerda fina. Y aquí tenemos el resultado! A este incluso le hicimos una escala con palillos !!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s