Workspace a Barcelona


Vil.la Pingüí és un espai on es busca la creativitat i la lliure creació, i és per això que disposa d’un gran workspace amb bancs de treball individuals, una taula de treball comuna, eines i assessorament.

Durant els darrers any han proliferat a Barcelona els centres de coworking com una manera de reduir despeses pel que fa als emprenedors, i també una forma de treballar envoltat d’altres professionals, la qual cosa permet crear col·laboracions.
No obstant això, no són molts els workcenter a la capital, que proposen un espai per a aquells emprenedors  i autònoms de caire més artesanal, artístic, que necessiten més que una taula per a l’ordinador.
Aquest workspace està a disposició d’emprenedors, autònoms i particulars per tal que tinguin un lloc adequat per a realitzar els seus projectes de bricolatge, restauració, pintura, etc. 

El lloguer d’aquest espai es fa a través d’abonaments mensuals per a totes les necessitats (3 o 6 hores setmanals, amb o sense ús de les eines).
Els preus econòmics i la bona comunicació de la zona (4 línies de metro, Rodalies Renfe, Autobús) fa que sigui un servei accessible per a tots els pressupostos i totes les zones de Barcelona.

Vil.la Pingüí també treballa amb emprenedors per a la seva difusió i promoció. En la part destinada a botiga, es poden trobar a la venda productes d’altres emprenedors com il·lustradors, artistes i creatius que han ideat peces úniques amb elements reutilitzats (ferradures, bateries de música, components electrònics…)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s