Formació per a particulars i emprenedors

aula-cursos-barcelonaUs presentem alguns cursos per a iniciar-vos en algunes plataformes gratuïtes d’Internet si voleu anar més enllà, però també informàtica bàsica per a aquelles persones que es volen iniciar en les noves tecnologies:

7 d’abril: curs pràctic de creació de bloc amb wordpress per a aquelles persones que volen mostrar el seu producte, el seu perfil professional, o simplement compartir les seves aficions, interessos o habilitats amb la «bloggosfera». Curs de 10 hores els dilluns de 19 a 20.30 hores.

14 d’abril: curs pràctic i divertit d’informàtica bàsica i Internet per a aquelles persones que volen treure’s la por de tractar amb un ordinador i passar una bona estona. Aquest curs es realitzarà dilluns i dimecres de 10 a 12 hores i té una durada de dos mesos.

16 d’abril: curs de 3 hores dividit en dues sessions els dimcres de 12 a 13.30 hores per a iniciar-se en el gestor d’enviaments de butlletins informatius (newsletters) que és Mailchimp. Pot resultar un curs molt interessant tant a nivell comercial, com per a persones que busquen feina i volen enviar un cv més creatiu i fer un seguiment d’aquest enviament.

Aquí podreu obtenir més informació
Animeu-vos a participar!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s