Manualitats per a tots i totes!

fotografia de producte
 

 

 

 

 

Comencem aquest mes d’abril amb molta creativitat… que ja és primavera!!!

I per això us presentem el calendari de les activitats més manuals que tenim programades a Vil.la Pingüí per a aquest mes d’abril:

3 d’abril: comencem amb les extraescolars els dimarts i dijous de 17.15 a 18.30 amb manualitats diverses per a fer passar una estona divertida  als nens i nenes.

9 d’abril: taller gratuït per a totes aquelles persones que vulgueu provar què és això del scrapbooking. Es pot venir al matí d’11.30 a 13.00 hores o a la tarda de 17.30 a 19 hores i fer un àlbum de fotografies o un llibre personalitzat pensant ja en Sant Jordi. Per provar-ho no s’hi perd res, és gratis!

10 d’abril: taller de fotografia de producte per a treure partit a tots els teus objectes i que llueixin increïbles a les xarxes socials, bloc… Serà un curs pràctic i d’iniciació on us explicarem trucs i tècniques amb estris que podem trobar fàcilment a casa!!! Una sessió de 18.30 a 20.30 hores.

16 d’abril: curs de dibuix de còmic per a aquells nens i nenes que els agradi dibuixar! Aprendran tècniques de la novel·la gràfica i finalitzaran el curs que es podran endur a casa el seu propi còmic!

Consulteu més informació i animeu-vos a participar!
scrapbooking curs-dibuix-comic

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s