Cursos 2.0 (Barcelona)

curs disseny web barcelonaPer a totes aquelles persones que es vulguin iniciar en el món 2.0, a Vil.la Pingüí us oferim un parell de cursos que us poden interessar:

El primer és el d’iniciació al Dreamweaver per a aprendre a maquetar pàgines web i newsletters. Serà un curs totalment pràctic, veurem les eines i el codi html que necessiteu per a crear una pàgina web des de zero i a penjar-la al servidor.
També parlarem de les etiquetes meta per a millorar el posicionament SEO del web als cercadors.

En aquest curs, cada alumne treballa amb el seu propi ordinador i versió del programa que tingui instal·lada, d’aquesta manera quan hagi de practicar pel seu compte sabrà exactament com fer-ho amb el programari que tingui. A més de treballar amb arxius propis, imatges, etc, per tal d’anar construint la pàgina pròpia a mida que avança el curs.

El segon és sobre Mailchimp, un gran programa per a gestionar l’enviament de newsletter. Aquest permet gestionar llistes, plantilles… i el que és més interessant, et retorna un resum molt complert sobre l’impacte: quantes persones han obert el correu, quantes han clicat sobre la informació, etc.

És una eina molt interessant per a mantenir informats als nostres clients sobre promocions, esdeveniments i novetats. També pot ser una manera original i creativa d’enviar el currículum a una empresa, sabent que després podrem veure quantes han llegit el correu.

El tercer curs és per a qui tingui una passió, una afició, un gran coneixement, un producte o empresa per promocionar a través d’un bloc. Curs pràctic de WordPress i de creació i seguiment de blocs. Generar i personalitzar un bloc amb wordpress, com donar-lo a conèixer i actuar a la bloggosfera.

Tot això i molt més a partir del mes de març al C/Sagrera, 111 de Barcelona.

Si esteu interessats podeu contactar ja amb nosaltres a través del correu benvinguts@villapingui.es o bé consultar el nostre web www.villapingui.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s