Omple les parets de fotografies!

image

Un mateix pot crear elements de decoració amb fotografies sense caure en el típic marc de fotos (tot i que a nosaltres ens encanten, eh, tenen molt de joc). Si tens uns bons records d’unes vacances, per exemple, pots crear una sèrie per una paret que no sigui gaire gran i que vulguis omplir amb un sol element. Si crees una sèrie d’instantànies, al final 8 fotos es converteixen en una unitat i t’omplen un espai més gran sense donar aspecte de dispersitat, més unificat (si és aquest l’efecte que es vol donar).

En aquest exemple, hem creat una sèrie molt colorida amb unes fotografies on predominen el blau i el groc i que estan impreses sobre suport foam i sobre una cartulina que imita les onades del cartró de color blanc. Aquí només destaca pel relleu i no pel color (blanc sobre blanc) per donar més protagonisme al conjunt fotogràfic. Però es podria haver donat un toc més dramatic posant el paper de color negre, per exemple, o metalitzat, fins i tot.

Aquesta podria ser una solució molt creativa i econòmica per a recollir, per exemple, els treballs fets, un catàleg molt visual per penjar a l’oficina i rebre les visites, una manera molt gràfica i impactant de mostrar el teu portfoli.

DIY 😉

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s