Els encants de Barcelona

encants-barcelonaJa sabeu que a Vil..la Pingüí ens agrada parlar de decoració i sobretot de decoració atípica, de tot allò que puguem fer nosaltres o trobar en llocs insolits i productes originals i únics per a millorar el disseny dels nostres espais.

Un dels punts bàsics que s’ha de visitar de tant en tant a Barcelona, és el conegut mercat dels Encants. Allà podeu trobar de tot, i quan diem de tot, és de tot. La majoria dels productes estan nous, però si us trobeu amb algun moble, alun objecte que potser no us acaba de quadrar, no dubteu en agafar-lo i restaurar-lo o donar-li el vostre toc, per exemple, amb una nova capa de pintura.

El mercat obre tots els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, de 9:00h a 17:00h i també teniu opció a  subhasta: de 7:15h a 9:00h, els Dilluns, Dimecres i Divendres.

Si passeu pels encants vells, molt aprop es pot veure ja el nou edifici que ubicarà el mercat, que és la fotografia que teniu a dalt. En teoria la inauguració estava prevista pel mes de juny, però com veureu en la seva pàgina web, encara no hi ha una data fixada. De moment, segurem anant als encants vells de meridiana, els autèntics.

1 comentario en “Els encants de Barcelona”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s